TSH Special CARGO Express ziet het als een uitdaging de goederen die aan onze zorg worden toevertrouwd zo efficiënt mogelijk te vervoeren. Wij garanderen dat we dit snel, correct, veilig, op de afgesproken tijd en op de juiste bestemming doen.

The big five van TSH zijn:


- 24/7 Service:

24 uur per dag 7 dagen per week wordt u persoonlijk te woord gestaan door een van onze planners.


- Betrouwbaar:

Ons personeel is betrouwbaar. Onze voertuigen zijn jong, worden volgens een strak systeem onderhouden en er zijn contracten met de ANWB afgesloten die borg staan voor snelle hulp bij pech onderweg, ook in het buitenland.


- Grenzeloos:

TSH Special CARGO Express kent geen grenzen, wij transporteren wereldwijd


- Snel:

Op het afgesproken tijdstip of binnen 30/45 minuten na uw verzoek gaan wij op pad. Middels GPS gegevens via internet, kunnen we uw transport altijd volgen en vanzelfsprekend informeren we u persoonlijk over de voortgang van uw zending. (* voor vaste opdrachtgevers kunnen wij een sub-account aanvragen van ons volgsysteem waarbij u het voertuig met u goederen live kan volgen binnen Europa)


- Diversiteit:

Wij beschikken over een zeer divers wagenpark waardoor wij in staat zijn om uitgebreide en complexe opdrachten uit te voeren. Uw logistiek probleem is onze uitdaging!

Bij TSH Special CARGO Express willen we de verwachtingen en eisen van onze klanten/opdrachtgevers waarmaken en we nemen onze verantwoordelijkheid als vervoerder serieus. Daarom hebben we een kwaliteitsbeleid en een kwaliteitssysteem waarin een grote plaats ingenomen wordt door veiligheid, voertuig en lading onderweg.

** Wij verzorgen uw transporten volgens TAPA / TSR (Transport Security Requirements) **